/ Фото: Архива
29/11/2021 u 20:54 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Нови Пазар тугује због смрти васпитачице у кањону Мораче

На друштвеним мрежама огласили се бројни представници Исламске заједнице који подсјећају на скроман начин живљења Самре Зорнић

У аутомобилу марке “опел” који је слетио јуче у кањон Мораче налазила се трочлана породица из Новог Пазара, а  34- годишња Самра Зорић изгубила је живот.

Држављанка Србије погинула код Међурјечја, повријеђени возач и дијете

У тренутку несреће у возилу су се налазили и супруг Рафет Зорнић и четрнаестогодишњи син Ахмед Зорнић, који је у тешком стању превезен до KЦЦГ Подгорица.

Новопазарци су шокирани због ове несреће, а бројни представници Исламске заједнице су истакли своје жаљење за губитком Самре.

У Новом Пазару, јавност је шокирана, чињеницом да је млада Сaмра изгубила живот у овој несрећи, а међу ожалошћенима су многобројни ученици и наставници, обзиром да је Семра радила као наставница вјеронауке у Новом Пазару, као и њен муж.

На друштвеним мрежама су се огласили бројни представници Исламске заједнице који су подсјетили на Семрин скроман начин живљења који је водила са својим мужем.

Зорнић је завршила медресу Гази Иса – бег и Факултет за исламске студије, а потом је радила као васпитачица у обданишту у основној школи. Њен супруг Рафет Зорнић је службеник Мешихата Исламске заједнице из Србије.

Подсјетимо, Жељко Дармановић из Службе заштите и спашавања из Kолашина за медије је рекао да су они добили позив у 9 сати и 13 минута, када су обавијештени да је дошло до несреће.

Мишљења је, међутим, да је аутомобил са породицом прије осам сати слетио у кањон, а њихово излијетање са коловоза изгледа нико није видио.

Повријеђени отац је, пак, успио да се попне уз клизави терен око 150 метара до магистрале гдје је зауставио саобраћај.

Дјечак, који има повреде кука и карлице, извучен је око 11 сати, док је тијело страдале жене извучено сат и по након њега.

Дармановић наводи да је у акцији извлачења учествовао велики број ватрогасаца, те да је помагала и полиција.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
22. april 2024 22:56