osnovni sud podgorica / - DAN
12/10/2023 u 15:02 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Određen pritvor osumnjičenom za paljenje vozila

Pritvor je određen zbog okolnosti koje ukazuju da bi osumnjičeni boravkom na slobodi mogao da se da u bjekstvo, budući da se radi o licu za kojim je već bila raspisana potjernica, a po kojoj nije mogao biti lišen slobode jer se krio i lažno predstavljao

Sudija za istragu Osnovnog suda u Podgorici je odredio pritvor osumnjičenom M.J. koji se tereti da je izvršio krivično djelo izazivanje opšte opasnosti, podmetnuvši požar na vozilu marke "Mercedes", koji se prenio na još tri vozila, saopštila je sudija portparol Ivana Becić.

- Pritvor je određen zbog okolnosti koje ukazuju da bi osumnjičeni boravkom na slobodi mogao da se da u bjekstvo i bude nedostupan državnim organima, budući da se radi o licu za kojim je već bila raspisana potjernica, a po kojoj nije mogao biti lišen slobode jer se krio i lažno predstavljao, precizirano je u saopštenju.

Pritvor je određen i zbog opasnosti od ponavljanja djela, jer se radi o licu koje je već osuđivano zbog krivičnih djela nasilničko ponašanje i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.  

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 16:30