фото илустрација УП / - фото илустрација УП
18/09/2021 u 16:20 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Перуновић ухапшен због помагања осумњиченом након пуцњаве

Полиција је идентификовала С.П. (35) из Никшића, након чега је по наредби истражног судије Основног суда у Никшићу 17. септембра извршен претрес на више локација

Никшићка полиција је 14. августа око 4.30 часова обавијештена од стране сродника повријеђене особе, да је претходног дана З.К. (53) задобио повреду у предјелу десне ноге.

- Даље је полиција обавијештена да је З.К. из Медицинског центра Никшић упућен на лијечење у болницу Васо Ћуковић у Рисну гдје је извршена хирушка интервенција и којом приликом су констатоване повреде у виду устријелних рана настале услијед испаљивања пројектила из ватреног оружја, те су у том дијелу тијела пронађена два испаљена пројектила непознатог калибра- речено је из полиције.

Осим тога сродник повријеђеног лица је пријавио и да је у кући пронашао двије пиштољске чауре и трагове крви.

- О наведеном догађају упознат је државни тужилац у Основном државном тужилаштву у Никшићу који је наложио да се предузму све мјере и радње у циљу утврђивања околности наведеног догађаја и идентификације починилаца коју су оштећеном нанијели повреде- појашњено је из полиције.

Полиција је након низа предузетих мјера и радњи из своје надлежности идентификовала С.П. (35) из Никшића, након чега је по наредби истражног судије Основног суда у Никшићу 17. септембра извршен претрес на више локација. Како сазнајем незванично из полиције, ради се о Славку Перуновићу.

- Пронађена је одређена количина муниције од ватреног оружја, те је С.П. лишен слободе због сумње да је извршио кривично дјело помоћ учиниоцу послије извршеног кривичног дјела, као и кривично дјело недозвољено држање оружја и експлозивних материја. Никшићка полиција у координацији са Основним државним тужилаштвом у Никшићу предузима даље неопходне мјере и радње из своје надлежности у циљу утврђивања идентитета и проналажења извршиоца, а о чему ће јавност бити благовремено информисана. истакли су из полиције.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 13:56