Ilustracija / Foto: PEXELS
23/02/2024 u 17:22 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Podgorica: Uhapšene tri osobe zbog krađe "poršea"

Oni su, kako se sumnja otuđili vozilo marke "porše bokser“, koje se nalazilo u jednoj garaži, a koje su potom odvezli u Zetu i prodali ga za iznos od 3.200 eura. Preduzimaju se aktivnosti na pronalasku vozila, navode iz policije

Službenici podgoričke policije su, preduzimajući mjere i radnje na rasvijetljavanju krivičnih djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta, uhapsili šest osoba, a protiv jedne podnijeli krivičnu prijavu u redovnom postupku.

Zbog sumnje da su izvršili krivično djelo teška krađa uhapšeni su D.B. (35) i F.U. (32), dok je M.D. (22) uhapšen zbog krivičnog djela prikrivanje.

- Oni su, kako se sumnja otuđili vozilo marke "porše bokser“, koje se nalazilo u jednoj garaži, a koje su potom odvezli u Zetu i prodali ga za iznos od 3.200 eura. Preduzimaju se aktivnosti na pronalasku vozila, navode iz policije.

Jedno maloljetno lice staro 17 godina i E.D. (18) su uhapšeni nadugo nakon izvršenog krivičnog djela teška krađa. Oni su, kako se sumnja, provalili u unutrašnjost jednog marketa i otuđili 220 paklica cigareta.

Takođe, u vršenju krivičnog djela krađa policija je zatekla M.I. (60) i lišila ga slobode.

- Sumnja se da je on prethodno počinio jedno krivično djelo na način što je izvršio premetačinu u jednom vozili koje je bilo parkirano, te otuđio 470 eura. Njemu se na teret stavljaju dva krivična djela krađa, navode iz Uprave policije.

Zbog krivičnog djela iznuda, podgorička policija je nadležnom državnom tužiocu, protiv B.J. (18), podnijela krivičnu prijavu u redovnom postupku. On je, kako se sumnja, u dužem vremenskom periodu prijetnjama od oštećenog starog 15 godina iznuđivao novac. Sumnja da je na taj način oštećenom iznudio oko 600 eura.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 00:23