- илустрација / Портал Дан
04/06/2022 u 23:31 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Поднијета кривична пријава Баранину због напада на службеника полиције у Бару

Службеник полиције је примијетио да два мушка лица имају вербални конфликт у унутрашњости храма, након чега напуштају просторије храма и упућују се према степеништу испред храма, гдје долази до физичког контакта између њих

Службеници Управе полиције су у Бару надлежном државном тужиоцу поднијели кривичну пријаву против Г.У. (50) из Бара због сумње да је извршио кривично дјело напад на службено лице у вршењу службене радње у стицању са спрјечавање службеног лица у вршењу службене радње, саопштено је из Управе полиције.

- Наиме, полицијски службеник ангажован у Сектору полиције посебне намјене који је био у пратњи штићене личности, данас је око 9 часова дежурну службу Центра безбједности Бар обавијестио да је на степеништу испред Саборног храма Светог Јована Владимира дошло до нарушавања јавног реда и мира којом приликом га је једна особа физички напала. 

Службеник полиције је примијетио да два мушка лица имају вербални конфликт у унутрашњости храма, након чега напуштају просторије храма и упућују се према степеништу испред храма, гдје долази до физичког контакта између истих. Он је у том тренутку лицима издао наређења да престану са нарушавањем јавног реда и мира којом прилком му је осумњичени задао ударац у предијелу врата - наводи се у саопштењу.

Како су навелу из УП, Г.У. је доведен у службене просторије и од њега су прикупљена обавјештења у својству грађанина, као и од очевидаца догађаја, након чега је обавијештен државни тужулац у Основном државном тужилаштву у Бару.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 11:12