Ilustarcija / - SRDJAN DJIDJO BOLJEVIC
20/03/2024 u 13:47 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Pojačane aktivnosti policije usmjerene na pripadnike i lica bliska OKG: Kontrolisano 13 osoba

Policijski službenici Sektora za borbu protiv kriminala, službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“, u saradnji sa Posebnom jedinicom policije, kao i službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Centar“, su juče i danas, preduzimali pojačane aktivnosti u odnosu na 13 lica, koja su pripadnici ili se mogu dovesti u vezu sa visokorizičnim kriminalnim grupama.

Ove aktivnosti sprovedene su u cilju očuvanja povoljnog bezbjednosnog ambijenta, te su izvršeni pretresi na više lokacija u ove dvije regije.

- Pretresi su izvršeni na pet lokacija u Baru, na dvije lokacije u Herceg Novom, kao i na po jednoj lokaciji u Tivtu i Budvi. Nakon pretresa u Herceg Novom, protiv jednog lica će biti podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija. Osim toga, pretresi stanova i drugih prostorija koje koriste lica interesantna za službu, članovi organizovanih kriminalnih grupa i njima bliska lica, izvršeni su i na Cetinju, na četiri lokacije, sopšteno je iz Uprave policije.

Kako dodaju iz UP, službenici policije zaduženi za borbu protiv kriminala nastaviće sa intenzivnim aktivnostima u odnosu na visokorizične kriminalne grupe i sa njima povezanim licima i u narednom periodu, beskompromisno i istrajno, a sve u cilju stvaranja što povoljnijeg ambijenta kako za život naših građana, tako i onih koji su u posjeti Crnoj Gori.

Akcija "FERAL": U Baru uhapšene četiri osobe zbog ulične prodaje narkotika

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 10:19