/ - ILUSTRACIJA/ VISI SUD PRIVODJENJE - NENAD MANDIC
08/12/2022 u 13:42 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Pokušaj ubistva Krstovića - Bulatović: Neću da iznosim odbranu bez advokata, sam sam

Sudija je dala pauzu od pet minuta. Međutim, pred sam početak nastavka suđenja izrečena je mjera evakuacije svih prisutnih iz zgrade Višeg suda zbog dojave o bombi

U Podgoričkom Višem sudu zbog dojave o bombi danas je prekinuto suđenje Dragiši Bulatoviću i Vidoju Stanišiću povodom predmeta o pokušaju ubistva Igora Krstovića. 

Издата наредбу за принудно довођење Крстовића на суђење Станишићу и Булатовићу

Optuženi Bulatović je sudu kazao da je po službenoj dužnosti dobio advokaticu koja je dala punomoćje advokatu Draženu Medojeviću da ga zastupa. Kkao je dalje naveo, ni ona ni on se danas nisu pojavili pred sudom pa je advokat Medojević dao punomoć za zastupanje advokatu Nikoli Ivanoviću koji zastupa Vidoja Stanišića.

- Ja neću da me Ivanović zastupa...Moji advokati se ne pojavljuju, oću da se pojave...Ne mogu da iznosim odbranu sam. Ja sa advokatom Ivanovićem nisam riječ o ovom predmetu progovorio....-kazao je Bulatović.

Advokat Nikola Ivanović je potvrdio da nije o ovom predmetu ni riječ sa Bulatovićem razgovarao i da je juče dobio punomoć advokata Dražena Medojevića.

Tužilac Saša Čađenović je kazao da je u ovom tenu u interesu da se zaštite sva prava optuženog Bulatovića i da sud mora po zakonu da postupi.

(VIDEO) Zbog dojave o bombi evakuisana zgrada Višeg suda

Sudija je dala pauzu od pet minuta. Međutim, pred sam početak nastavka suđenja izrečena je mjera evakuacije svih prisutnih iz zgrade Višeg suda zbog dojave o bombi.

Podsjećamo, u optužnici se navodi da su Bulatović i Stanišić postali pripadnici kriminalne organizacije koju je formirala NN osoba.

Prema navodima SDT-a, oni su 28. januara 2020. vozilom “golf” otišli na Kakaricku goru u Podgorici, uzeli dvije NN osobe a zatim otišli u mjesto Balijače, Zeta,  gdje su pratili Krstovića.

Oni su, kako se dalje u dokumentu navodi, kada je Krstović  naišao svojim autom, krenuli  u njegovom pravcu, i tada je jedna NN osoba, sa zadnjeg sjedišta auta, iz automatske puške ispalila prema Krstoviću najmanje 28 hitaca, koji su ga pogodili nanoseći mu teške povrede.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
17. april 2024 05:18