/ foto: ivan petrović
27/09/2022 u 12:37 h
Žana Bojanić, Željka BojanićŽana Bojanić, Željka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Potvrđena optužnica: Medojeviću sude zbog sumnje da je sarađivao sa "škaljarcima"

Sve sam radio u korist države i službe i spreman sam da to i dokažem, kazao je nedavno u sudnici Višeg suda u Podgorici nekadašnji visoki policijski funkcioner

Protiv Dalibora Medojevića koji je bio načelnik odsjeka za suzbijanje kriminalitet, optužen da je odavao podatke škaljarskom klanu, potvrđena je optužnica rečeno je za portal Dan iz Višeg suda.

OPTUŽEN DA JE SARAĐIVAO SA ŠKALJARCIMA: Nakon kontrole optužnice višem policijskom službeniku ukinut pritvor

On je nedavno pušten je iz spuškog ZIKS-a. Ukinut mu je pritvor u petak oko 16 časova rješenjem krivičnog vijeća Višeg suda koje je održalo ročište za kontrolu optužnice.

Podsjećamo, nedavno je u podgoričkom Višem sudu održana kontrola optužnice protiv Medojevića. Medojević je tom prilikom, pred sudom kazao, da je sve radio u korist države i da će to i dokazati.

Medojeviću se, kako je pisao Dan, prema navodima Specijalnog državnog tužilaštva stavlja na teret da je kao član kriminalne organizacije "škaljarskog klana", putem skaj aplikacije odavao podatke vođi te kriminalne grupe, nedavno ubijenom Jovanu Vukotiću.

Medojević optužen da je odavao podatke Vukotiću: Tvrdi da je radio u korist države

On je ranije, kada je bio priveden u SDT, negirao da je imao komunikaciju sa ubijenim vođom "škaljaraca". Međutim SDT tvrdi da je Medojević imao komunikaciju sa članovima škaljarskog klana. Te transkripte dostavio je Europol.

- Sve sam radio u korist države i službe i spreman sam da to i dokažem- kazao je nedavno u sudnici Višeg suda u Podgorici nekadašnji visoki policijski funkcioner Dalibor Medojević izjašnjavajući se o optužnici koju je protiv njega podiglo Specijalno državno tužilaštvo.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
22. april 2024 18:26