/ - UP foto ilustracija
19/09/2023 u 18:13 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Pred sudom zbog oružja, metaka, kokaina i marihuane

Potvrđenom optužnicom je navedeno da je optuženi u stanu držao radi prodaje kokain i konoplju. Takođe, navedeno je da je nedozvoljeno držao oružje marke „CZ“ model M70 bez serijskog broja i municiju

Više državno tužilaštvo dostavilo je podgoričkom Višem sudu optužnicu protiv V. M., državljanina Ukrajine, sa prebivalištem u Tivtu, kojom se tereti zbog droge i oružja.

Potvrđenom optužnicom je navedeno da je optuženi, 17. februara, u stanu  držao radi prodaje kokain i konoplju. Takođe, navedeno je da je nedozvoljeno držao oružje marke „CZ“ model M70 bez serijskog broja i municiju za isto oružje.

- U spavaćoj sobi, u crnoj torbi, držao je pištolj marke CZ u kom se nalazio okvir sa sedam metaka, ručno pravljeni pvc zamotuljak u kojem se nalazio kokain neto mase 2,959 grama. U crnoj torbi koja se nalazila takođe u spavaćoj sobi držao je plastičnu zip kesicu sa marihuanom neto mase 1,856 grama, vagu za precizno mjerenje sa tragovima kokaina, u velikoj pvc kesi 10 zip pvc pakovanja sa marihuanom ukupne neto mase 50,065 grama i u zelenoj velikoj kesi marihuanu ukupne neto mase 28,354 grama i dva zip pvc pakovanja sa  marihuanom neto mase 10,434 grama- navodi su potvrđene optužnice.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 20:35