/ - ИЛУСТРАЦИЈА: Ж.Б.
24/01/2022 u 15:02 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Преко скеле ушао у кућу: Украден лап топ, парфен, новац...

Са одузетим стварима изашао је кроз прозор, те преко грађевинске скеле дошао до степеница и удаљио у непознатом правцу

Због  тешке крађе терети се А.Б. Он је, према наводима оптужбе, 25. новембра 2021.године, украо туђе ставри и намјеравао да их прода како би од тога имао новац.

- Пришао је двоспратној кући у којој, као подстанари на другом спрату, живе оштећени М.К. и Д. Б., попео се степеницама до првог спрата, одакле се спустио на грађевинску скелу, која се налазила уз фасаду, преко које скеле је дошао до прозора од дневне собе стана оштећених. Па након што је употребом отворио прозор, ушао је у унутрашњост стана, са стола у дневном боравку узео и присвојио црни лап топ марке вриједности 580,80 еура, миш за лап-топ вриједности 3,95 еура, као торбу за лап топ вриједности 6,95 еура. Затим је из комоде испод телевизора, одузео коверту са 40,00 еура- наведено је потврђеном оптужницом.

Потом је извршио преметачину у гарероберу одакле је одузео патике марке "Нике", вриједности 41,10 еура и парфем марке вриједности 20,05 еура.

- Након чега је са одузетим стварима изашао кроз прозор, те преко грађевинске скеле дошао до степеница и удаљио у непознатом правцу, којом приликом је себи прибавио противправну имовинску корист у укупном износу од 710,55 еура, а оштећенима причинио штету и то оштећеном М.К. у износу од 669,45 еура, а оштећеном Д. Б. 41,10 еура- навела је тужитељка Маја Јанковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 05:39