policija ilustracija foto: ž.b. / - POLICIJA ILUSTRACIJA FOTO: ž.B.
19/02/2024 u 23:11 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Pretresi u Nikšiću: Uhapšen još jedan osumnjičeni u sklopu večerašnje akcije

Kako saznajemo, ovo je nastavak akcije u kojoj je uhapšen podgorički biznismen Aleksandar Mijajlović i još pet osoba zbog osnovane sumnje da su učinili krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije i produženo krivično djelo krijumčarenje

Službenici Uprave policije u toku večerašnje akcije u Nikšiću uhapsili su Z.Đ. Kako saznajemo, to je nastavak akcije u kojoj je uhapšen podgorički biznismen Aleksandar Mijajlović i još pet osoba zbog osnovane sumnje da su učinili krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije i produženo krivično djelo krijumčarenje.

- Po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva službenici Specijalnog policijskog odjeljenja,uz asistenciju službenika Sektora za borbu protiv kriminala, su lišili slobode A.M.,G.V.,D.J.,D.B.,M.M. i R.R.,zbog osnova sumnje da su učinili krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije i produženo krivično djelo krijumčarenje - saopštio je prethodno tužilac i potparol SDT-a Vukas Radonjić.

Osumnjičeni će biti sprovedeni specijalnom tužiocu radi saslušanja u zakonskom roku.

Aleksandar Mijajlović je uz Ranka Ubovića, jednog od suvlasnika Bemaksa, kako je ranije pisao "Dan" pominjan kao jedna od glavnih figura ekipe iz "Granda".

Uhapšen Aleksandar Mijajlović i još šest osoba

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
ТАГОВИ
NIKŠIĆPRETRES
10. maj 2024 22:25