Jetmir Gočaj / - JETMIR GOčAJ
13/01/2023 u 17:33 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Raspisana potjernica za Gusinjaninom: Osumnjičen za ubistvo studentkinje u Beogradu

Sumnja se da јe Gočaj, 23. decembra 2022. godine između 00:37 i 5:30 časova ubio Ivanu K, sa koјom јe bio u emotivnoј vezi

Državljanin Crne Gore Jetmir Gočaj (24) osumnjičen je za ubistvo studentkinje Ivane K. (26) koje se dogodilo 23. decembra u Beogradu. Više javno tužilaštvo јe predložilo sudu da Gočaju odredi pritvor i da naloži raspisivanje potjernice za njim.

Gusinjanina sumnjiče zbog ubistva djevojke?

- Nakon što јe policiјa danas dostavila krivičnu priјavu uz dokazni materiјal, Više јavno tužilaštvo u Beogradu donelo јe naredbu o sprovođenju istrage protiv Јetmira G, zbog sumnje da јe izvršio krivično djelo Teško ubistvo iz niskih pobuda (ljubomore), za koјe јe zaprijećena kazna od naјmanje 10 godina ili doživotni zatvor, navodi beogradsko tužilaštvo.

Crnogorski državljanin osumnjičen za ubistvo studentkinje iz Beograda

Sumnja se da јe Gočaj, 23. decembra 2022. godine između 00:37 i 5:30 časova ubio Ivanu K, sa koјom јe bio u emotivnoј vezi.

- On јe navedenog dana došao do Ivaninog stana na Zvezdari gde јe boravio od 11. decembra 2022. godine i ušao sa njom u verbalnu raspravu. Onda јe krenuo da јoј rukama steže usta i nos dok niјe izdahnula, pa јe zaključao stan i ključ ponio sa sobom, navove dalje.

Sumnja se da јe istog dana autobusom napustio teritoriјu Srbiјe.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 11:42