/ - FOTO. UPRAVA POLICIJE, TVITER
30/04/2024 u 10:09 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Rožajci osumnjičeni za krađu motornih testera, novčanika

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Rožaje rasvijetlili su krađu i tešku krađu i procesuirali dvije osobe, saopšteno je iz Uprave policije.

Kako se navodi, 24. aprila je jedno lice policiji u Rožajama prijavilo da je od strane njemu nepoznatih lica obijen pomoćni objekat koji koristi i da je iz unutrašnjosti otuđeno pet motornih testera i razne mašine za rad.

- Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Rožajama koji je kvalifikovao krivično djelo teška krađa, a na licu mjesta je izvršen uviđaj, dodaju iz policije. Preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti rožajska policija rasvijetlila je ovo krivično djelo i identifikovala izvršioca M.K. (22), te je protiv njega podnijeta krivična prijava - navode iz policije.

Takođe, rožajskoj je policiji jedna osoba prijavila da je od strane njoj nepoznatog lica, ispred porodične kuće u kojoj se nalazila, otuđena manja torba sa novčanikom u kojem se nalazilo oko 1.000 eura i bankovna kartica sa oko 1.700 eura.

- Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Rožaje su operativnim radom na terenu došli do saznanja da je izvršilac navedenog krivičnog djela S.A. (21) i on je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo krađa - zaključuju u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 15:22