- oružje / - FOTO: UPRAVA POLICIJE
06/09/2024 u 14:51 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Rožaje: Policija pronašla oružje

Rožajska policija pronašla je, pretresom stana i drugih prostorija operativno interesantnih osoba, oružje.

- Službenici Regionalnog centra bezbjednosti,,Sjever" – Odjeljenja bezbjednosti Rožaje su u sklopu planskih aktivnosti na suzbijanju nelegalnog oružja i municije, kao i akciznih roba, kod jedne osobe pronašli vatreno oružje- navode iz policije.

Naime, policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Rožaje u saradnji sa službenicima Odjeljenja bezbjednosti Berane i službenikom Stanice granične policije Rožaje sa angažovanjem službenog psa su shodno naredbi suda, izvršili pretres stana i drugih prostorija kao i vozila u vlasništvu operativno interesantnih lica E.M.(58), E.M.(35) kao i E.M.(33) iz Rožaja.

- Prilikom kojeg je u pomoćnom objektu u vlasništvu E.M.(58), pronađeno vatreno oružje - puška marke „Zastava“ kalibra.308 win, na kojoj se nalazio i optički nišan marke „Bushnell". O događaju je obaviješten dežurni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Rožajama, po čijem je nalogu od E.M. prikupljeno obavještenje i protiv njega će biti podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija- rečeno je iz policije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. septembar 2024 20:58