Šaranović posjetio teško povrijeđenog policajca / - MUP
03/03/2024 u 13:21 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Šaranović posjetio povrijeđenog policajca: Napadi na policajce nedopustivi i neće se tolerisati

Ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranović posjetio je teško povrijeđenog policajca Odjeljenja bezbjednosti Podgorica Mića Radovića u Kliničkom centru Crne Gore.

Radović je povrijeđen u petak u incidentu, kada ga je Z.V. iz Podgorice napao tokom sprovođenja do pritvorskih prostorija nanoseći mu tešku tjelesnu povredu.

- Upravo sam u Kliničkom centru posjetio policajca koji je bio meta napada od strane jednog uhapšenog lica. Njegov profesionalizam i hrabrost koju je pokazao tokom obavljanja svojih zadataka zaista zaslužuju duboko poštovanje i divljenje svih nas. Ovaj napad je i podsjećanje na svakodnevne izazove sa kojima se suočavaju naši hrabri policijski službenici dok štite građane Crne Gore. Ovom prilikom pružam podršku ne samo povrijeđenom policajcu, već i svim pripadnicima policijskih snaga koji rade na očuvanju javnog reda i mira. Napadi na policajce su nedopustivi i sigurno neće biti tolerisani. Očekujem da naše društvo jedinstveno osuđuje ovakve napade jer svi zajedno moramo pružiti nedvosmislenu podršku onima koji čuvaju javni red i mir i vode računa o sigurnosti i bezbjednosti svih naših sugrađana - poručio je ministar Šaranović.

UP: Teško ubistvo u pokušaju na štetu policijskog službenika

On je istakao da je ovo i poruka da Uprava policije u svakom trenutku mora biti operativna i sposobna da odgovori najsloženijim zadacima, naročito u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije te da zato smatra neprimjerenim, a možda čak i društveno opasnim da Upravom policije u bilo kom trenutku upravlja lice koje nema povjerenje Parlamenta i Vlade Crne Gore, što je, kazao je, činjenica u ovom trenutku.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 23:26