Фото: Принтскрин, ТВЦГ / - Фото: Принтскрин, ТВЦГ
18/06/2022 u 18:56 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Саслушано више особа због убиства Шаковића

Како сазнајемо, међу њима има оних који су саслушани у својству грађанина, док се ради криминалистичко-техничка обрада у односу на неке особе на које се сумња да могу бити повезани са убиством

Надлежни су саслушали више особа поводом убиства Милића Миње Шаковића (35) које се десило касно синоћ у Будви, сазнаје Портал Дан незванично.

Како сазнајемо, међу њима има оних који су саслушани у својству грађанина, док се ради криминалистичко-техничка обрада у односу на неке особе на које се сумња да могу бити повезани са убиством.

Полиција провјерава њихово кретање и изјаве коју ће да упореди са ситуацијом на терену. Међу њима има и оних који нису црногорски држављани. 

У Шаковића са леђа испаљено осам метака, право чудо да још неко није страдао

Подсјетимо, Подгоричанин Милић Шаковић убијен је синоћ у 22 и 30 часова у једном будванском кафићу. На њега је пуцао мушкарац средњег раста који је био обучен у бијелу кошуљу и имао бијели качкет снимљен је на видео надзору оближњег угоститељског локала. Испаљено је осам метака, а право је чудо да неко други није страдао током пуцњаве. 

Убијен Милић Миња Шаковић испред кафића "Корковадо" у Будви

Шаковић је од раније познат полицији, а важио је за високопозиционираног члана шкаљарског клана. Он је почетком септембра 2017. године рањен, а у том оружаном нападу убијен је његов пријатељ Иван Недовић. Шаковић је тада преживио захваљујући брату Марку, који се бацио преко њега и оборио га на под.

Њих двојица одлежала су казну због убиства суграђанина Мироја Баошића 2005. године.

Такође, Милић Шаковић је 2012. године осуђен на пола године затвора због насилничког понашања.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 19:42