Kotorska biskupija / - NET
15/08/2022 u 20:02 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Saučešće Katoličke crkve uputili nadbiskup barski i biskup kotorski

Duboko ražalošćeni tragičnim događajima u Prijestolnici, u kojima je život izgubilo 11 osoba, mi biskupi, svećenstvo, redovništvo i vjernici Katoličke Crkve izražavamo iskrenu kršćansku sućut i ljudsku blizinu obiteljima stradalih

Nadbiskup barski Rok Đonlešaj i biskup kotorski Ivan Štironja uputili su telegram saučešća povodom tragedije na Cetinju, saopšteno je iz Službe za informisanje Predsjednika Crne Gore.

"Duboko ražalošćeni i potreseni tragičnim događajima u Prijestolnici Cetinju, u kojima je život izgubilo 11 osoba, među kojima dvoje djece, mi biskupi, svećenstvo, redovništvo, te vjernici Katoličke Crkve izražavamo svoju iskrenu kršćansku sućut i ljudsku blizinu obiteljima stradalih, predsjedniku Crne Gore g. Đukanoviću, premijeru g. Abazoviću, gradonačelniku g. Đuraškoviću i svim građanima Cetinja kao i svim stanovnicima Crne Gore". Molimo Gospodina da preminulima podari vječnu svjetlost, ranjenima oporavak, a obiteljima preminulih snagu i utjehu. Molimo za pokoj, sućut i zacjeljenje rana", navodi se u telegramu saučešća koje su uputili nadbiskup barski Rok Đonlešaj i biskup kotorski Ivan Štironja.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
31. maj 2024 07:54