Boško Pavićević / - PORTAL DAN
04/12/2023 u 13:27 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Slučaj prebijanja Boška Pavićevića: Uhapšen jedan osumnjičeni, drugi u bjekstvu

Pavićević je zadobio teške tjelesne povrede, ali nije životno ugrožen. Hospitalizovan je u Kliničkom centru Crne Gore.

Službenici Uprave policije uhapsili su jednog osumnjičenog za prebijanje Nikšićanina Boška Pavićevića, a drugi osumnjičeni je identifikovan i policija za njim traga, potvrđeno je iz policije.

- Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Centar“ – Odjeljenja bezbjednosti Nikšić identifikovali su i procesuirali lica koja su juče fizički napala B.P. i D.R. koji su tom prilikom zadobili povrede. Naime, policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić su postupajući po prijavi, a u koordinaciji sa nadležnim tužilaštvom, preduzeli niz mjera i radnji u cilju rasvjetljavanja navedenog događaja koje su rezultirale identifikovanjem osumnjičenih. Policija je lišila slobode M.S. (19) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda, dok se lice M.S. (18) nalazi u bjekstvu i za njim policija intenzivno traga zbog sumnje da je izvršio ista krivična djela, saopštili su iz Uprave policije.

Iz policije navode da je prikupljen veći broj obavještenja od građana, izuzet i pregledan video nadzor sa lica mjesta, a sveukupne preduzete aktivnosti rezultirale su rasvjetljavanjem činjeničnog stanja predmetnog krivičnog djela

Pavićević je u subotu veče brutalno pretučen prije dvije noći u centru Nikšića, kada je pokušao da na Trgu slobode fotografiše nepropisno parkiranje i mučenje životinja. Pavićević je zadobio teške tjelesne povrede, ali nije životno ugrožen. Hospitalizovan je u Kliničkom centru Crne Gore.

- Grupa momaka (ako se mogu nazvati tako) ga je poslala u bolnicu i on sada čeka hitnu operaciju. Sve jer je radio ono što svaki savjestan građanin treba da uradi. Nadležni se ne oglašavaju a izgrednici nisu privedeni pravdi. Da vidimo do kad - napisao je aktivista Aleksandar Dragićević na Fejsbuku.

Nikšićanin Boško Pavićević pretučen jer je fotografisao mučenje životinja

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
10. maj 2024 11:39