/ - FOTO: UPRAVA POLICIJE CG, ODUZETA DROGA
04/04/2024 u 15:06 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Spriječen šverc droge: Osumnjičeni džakove marihuane nosili na leđima, pobjegli od policije

Granična policija Crne Gore spriječila je šverc oko 42 kilograma marihuane. Zbog toga u toku je portaga za dvije osobe.

- Postupajući po operativnim informacijama pripadnici Sektora granične policije su juče u blizini karaule Barlaj, u jutarnjim časovima, uočili dva lica koja su se kretala iz pravca Republike Albanije ka Crnoj Gori, noseći jutane džakove na leđima - navode iz Uprave policije.

Ova dva lica, kako dodaju iz UP,  su izvršila nezakonit prelazak državne granice i nastavili kretanje na teritoriji Crne Gore.

image
- FOTO: UPRAVA POLICIJE CG, ODUZETA DROGA

- Nakon čega su policijski službenici istima izdali upozorenje, pa i naređenje da se zaustave, o koje su se oni oglušili, te se dali u bjekstvo u pravcu Republike Albanije, a džakove su odbacili od sebe. Na licu mjesta je izvršen uviđaj od strane pripadnika podgoričke policije kada je utvrđeno da je riječ o 40 pakovanja sa sadržajem suve biljne materije zelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, ukupne težine oko 42 kilograma - preciziraju iz UP.

Sa događajem je crnogorska policija obavijestila kolege iz Republike Albanije koji preduzimaju aktivnosti u cilju lociranja ovih lica i rasvjetljavanja događaja.

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 00:28