/ - FOTO: UP
16/11/2023 u 08:42 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(FOTO) Na Debelom brijegu spriječen šverc 18 kilograma kokaina

Na ulazu u Crnu Goru, vozilo francuskih registarskih oznaka, kojim je upravljao državljanin Albanije, izdvojeno je za detaljan pregled nakon redovnog carinskog postupka kontrole vozila i putnika

Službenici Uprave prihoda i carina (UPC), u saradnji sa Upravom policije (UP), jutros su na Debelom brijegu otkrili 18 kilograma bijele praškaste materije, za koju se osnovano posumnjalo da je opojna droga kokain, saopšteno je iz policije.

image
- FOTO: UP

Na ulazu u Crnu Goru, vozilo francuskih registarskih oznaka, kojim je upravljao državljanin Albanije, izdvojeno je za detaljan pregled nakon redovnog carinskog postupka kontrole vozila i putnika.

- Veća količina droge je pronađena u specijalno napravljenom bunkeru ispod sjedišta vozača i suvozača, detaljnom kontrolom putničkog automobila “BMW”, koju su obavili carinici i granična policija - saopšteno je iz UPC. 
Dan saznaje da uhapšen o Arvid Halili, državljanin Albanije, a roba je predata na dalju nadležnost službenicima Odsjek borbu protiv zloupotrebe droga Uprave policije.

Pakovanja su iste veličine, težine i oblika, oblijepljenja trakom.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 17:22