/ фото: УПРАВА ПОЛИЦИЈЕ
08/04/2022 u 10:20 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Шверц 176 кг марихуане: Војновићу тужилачко задржавање

Из кривичне пријаве произлази да су полицијски службеници, приликом контроле лица и возила на граничном прелазу Метаљка, пронашли и одузели 168 паковања дроге

Државна тужитељка Вишег државног тужилаштва у Бијелом Пољу, Љубинка Маџгаљ, након саслушања одредила је задржавање од 72 часа осумњиченом Николи Војновићу, држављанину Републике Србије, због сумње да је извршио кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога.

Ухапшен Војновић: Шверцовано 168 паковања марихуане

- Из кривичне пријаве Управе полиције ЦБ Пљевља, произлази да су овлашћени полицијски службеници Станице граничне полиције Пљевља I, приликом контроле лица и возила на граничном прелазу Метаљка, у специјално израђеном бункеру теретног моторног возила, пронашли и одузели 168 паковања са садржајем биљне материје налик на опојну дрогу марихуану, бруто масе 176 949,7 грама- наводе из тужилаштва.

Како је јуче саопштено из Управе полиције, полицијски и царински службеници су контролисали теретно моторно возило којим је управљао Н.В. 

- Прегледом товарног дијела возила пронађена је скривена опојна дрога, прецизније 168 паковања са садржајем опојне дроге марихуана. Одузета опојна дрога ће бити упућена у Форензички центар ради вјештачења- речено је из Управе полиције. О догађају је обавијештен државни тужилац у Вишем државном тужилаштву у Бијелом Пољу који је наложио да се Н.В. лиши слободе због сумње да је извршио кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога- навели су из полиције.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 13:40