hapsenje policija / - ILUSTRACIJA
16/05/2022 u 13:16 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Тиват: Пронађено пола килограма марихуане, ухапшен осумњичени

Пронађена опојна дрога биће предмет вјештачења у Форензичком центру.

Тиватска полиција пронашла је скоро пола килограма  марихуане и због тога ухапсила једну особу.

-Службеници Управе полиције су у Тивту лишили слободе једну особу због сумње да је извршила кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога и кривично дјело недозвољено држање оружја и експлозивних материја.  Тиватска полиција је, поступајући по наредби надлежног судије, извршила претрес стана и других просторија које користи В.Ш. (50) из Босне и Херцеговине, са привременим боравком у Тивту- наводе из Управе полиције.

Претресом је пронађено пвц паковање са садржајем марихуане укупне тежине око 450 грама,вага за прецизно мјерење и муниција. Пронађена опојна дрога биће предмет вјештачења у Форензичком центру. 

-По налогу државног тужиоца Вишег државног тужилаштва у Подгорици осумњичени је лишен слободе због сумње да је извршио кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога, док је тужилац у Основном државном тужилаштву у Котору обавијештен у вези пронађене муниције и наложио да се против В.Ш. поднесе кривична пријава због сумње да је починио кривично дјело недозвољно држање оружја и експлозивних материј-наводе из УП.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 20:52