municija, ilustracija / - ILUSTRACIJA
06/07/2024 u 18:15 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Tokom pretresa u Herceg Novom pronađeno oružje i municija

Službenici policije pretresom kuće J.B, koji je prethodno procesuiran zbog nasilja u porodici, pronašli su oružje i municiju, saopšteno je iz Uprave policije.

Navodi se da je policija postupila po naredbi sudije Osnovnog suda u Herceg Novom i pretresla kuću koju koristi J.B. u mjestu Mojdež.

- Pronađene su tri lovačke puške sa dokumentacijom, pištolj sa oružnim listom, startni pištolj, municija za lovačku pušku i još jedan pištolj sa odgovarajućom dokumentacijom - kaže se u saopštenju.

Dodaje se da je u ilegalnom posjedu pronađeno 70 komada municije za automatsku pušku, kao i 56 komada municije različite vrste i kalibra.

- Protiv J.B. biće podnijeta kriivčna prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija - kaže se u saopštenju.

Iz policije su rekli da će J.B, povodom pronađenog startnog pištolja, biti izdat nalog za plaćanje novčane kazne.

- Dok će u odnosu na tri lovačke puške, pištolj, i municiju za pomenuto, biti upoznati službenici Direktorata za građanska stanja i lične isprave Ministarstva unutrašnjih poslova radi upravnog postupka - navodi se u saopštenju.

 

Krivična prijava zbog omogućavanja uživanja droga

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
05. oktobar 2024 12:54