Ilustracija / - SHUTTERSTOCK
04/05/2023 u 10:44 h
Bojana BožovićBojana Božović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Tri krivične prijave zbog omogućavanja uživanja opojnih droga

Policija je na šetalištu uz obalu rijeke Ribnice zatekla I.M. (32) i T.K. (34), a kojom prilikom je T.K. konzumirao tzv. džoint. Policija je došla do sumnje da je I.M. došao u posjed navedene opojne droge i dao je na uživanje T.K.

Podgorička policija je, preduzimajući mjere i radnje na suzbijanju zloupotrebe opojnih droga, protiv tri osobe podnijela tri krivične prijave zbog sumnje da su izvršile tri krivična djela omogućavanje uživanja opojnih droga.

- Policija je, tokom jedne tehno žurke, kontrolisala S.P. (31) i L.R. (31), kod kojih su pronađena dva tzv. džointa. Policija je po nalogu nadležnog tužioca protiv S.P. podnijela krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično djelo omogućavanje uživanja opojnih droga. Iste večeri policija je na šetalištu uz obalu rijeke Ribnice zatekla I.M. (32) i T.K. (34), a kojom prilikom je T.K. konzumirao tzv. džoint. Policija je došla do sumnje da je I.M. došao u posjed navedene opojne droge i dao je na uživanje T.K. Protiv I.M. je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo omogućavanje uživanja opojnih droga, navodi se u saopštenju.

Krivična prijava je podnijeta i protiv M.V. (24), koji je, kako se sumnja, omogućio F.R. (23) uživanje opojne droge marihuana. Policija je ova dva lica zatekla u konzumiranju tzv. džointa.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. oktobar 2024 10:54