/ - FOTO RTCG
14/08/2023 u 15:55 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Tuča u Budvi završena prekršajnim prijavama

Iz policije su nam kazali da je incident prijavljen 25. jula i da je izdat prekršajni nalog zbog saobraćajnog djela

Nakon što je dio javnosti oštro protestovao zbog načina na koji su tužilaštvo i sudovi tretirali napad na mladu djevojku u Kolašinu pojavio se još jedan događaj koji ukazuje na sporno postupanje istražnih organa. U pitanju je incident krajem jula u Budvi koji je počeo tučom grupe stranih turista ali iako snimak do kojeg je došao Portal RTCG svjedoči o ozbiljnosti sukoba sve je završeno prekršajnim prijavama.

Na snimku koji su nam dostavili čitaoci Portala RTCG vidi se kako nastaje tuča između dvije grupe mladića iz Srbije, a čak u jednom trenutku vidi se kako je jednog mladića dok je ležao na ulici pregazio automobil. Međutim, ustanovljene su samo lakše povrede, a istražni organi nijesu pokretali krivične postupke. Umjesto toga, akteri ovog incidenta kažnjeni su prekršajem.

Oni su nakon ovog incidenta kažnjeni prekršajno, potom su napustili Crnu Goru, a nijesu podnosili ni krivične prijave. 

Iz policije su nam kazali da je incident prijavljen 25. jula i da je izdat prekršajni nalog zbog saobraćajnog djela. 

Kazali su da se tužalac izjasnio da nema elemenata krivičnog djela. 

Prema riječima predstavnika budvanske policije sa kojima smo razgovarali oni su uradili sve što je u njihovoj moći, prikupili sva obavještenja, niko od aktera nije htio da podnese prijavu,  a mladić koji je prema snimku pregažen automobilom tvrdio je da nema nikakve povrede i one nijesu ustanovljene. 

Mladić kojeg je pregazio automobil, kako kažu iz policije, rekao je da nema povrede i nije želio da podnese krivičnu prijavu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 03:33