Ilustracija / Shutterstock
27/08/2024 u 14:26 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

U Nikšiću masovna tuča, uhapšen osumnjičeni

Službenici policije u Nikšiću su reagovali na poziv da je u Njegoševoj ulici došlo do tuče više lica, u kojoj je jedno lice zadobilo teške tjelesne povrede, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

- Dežurna služba nikšićke policije obaviještena je da je u Njegoševoj ulici u tom gradu došlo do verbalnog, a onda i fizičkog sukoba između više lica - navodi se u saopštenju.

Kako su istakli, izlaskom na lice mjesta policijski službenici su zatekli lice N.D. (52) sa vidnim povredama i on je odvezen na ukazivanje ljekarske pomoći u Medicinski centar Nikšić gdje mu je konstatovana teška tjelesna povreda - lom prsta lijeve ruke.

- Preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju rasvjetljavanja cjelokupnog događaja policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić došli su do sumnje da je povrede oštećenom nanio D.N. (50) - saopštili su iz policije.

Sa spisima predmeta upoznat je tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću po čijem je nalogu D.N. lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška tjelesna povreda.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
12. septembar 2024 18:02