Pronađena marihuana / - FOTO: UPRAVA POLICIJE
12/03/2024 u 13:27 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

U Nikšiću pronađena marihuana, oružje i municija

Nikšićka policija izvršila je pretres stana i prostorija u vlasništvu M.Đ (41) u nikšićkom naselju Duga i pronašla oko 40 grama marihuane, pištolj, lovačku pušku i municiju, saopšteno je iz Uprave policije.

Pronađeno je, kako ističu, 10 ručno pravljenih cigareta i jedno pakovanje, sa sadržajem suve biljne materije zelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, ukupne mase oko 40 grama.

Takođe, kako navode iz policije, pronađen je pištolj sa okvirom u kojem se nalazilo osam komada municije, lovačku pušku marke „Crvena zastava“, kao i 41 komad municije nepoznatog kalibra.

U odnosu na pronađenu opojnu drogu upoznat je državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici kome su spisi predmeta ostavljeni na ocjenu i mišljenje nakon čega će izvršiti eventualnu kvalifikaciju djela.

Osim toga, kako su saopštili iz Uprave policije, o pronalasku oružja upoznat je državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću koji se izjasnio da će nakon dodatno prikupljenih obavještenja, kao i izvršenih neophodnih vještačenja, izvršiti eventualnu kvalifikaciju djela.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 12:40