Oduzeto oružje / - UP
05/05/2024 u 13:19 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

U Šavniku oduzeta četiri lovačka karabina od tri osobe

Službenici Stanice policije Šavnik juče su kontrolisali vozilo kotorskih registarskih oznaka kojim je upravljao G.B. (37) iz Kotora i tom prilikom pronašli lovački karabin marke „Bergara“ sa 37 komada puščane bojeve municije u ilegalnom posjedu.

- Takođe, daljom kontrolom saobraćaja, policija je u Šavniku kontrolisala i vozilo bjelopoljskih registarskih oznaka kojim je upravljao C.D. iz Budve (53) dok se na mjestu suvozača nalazilo lice M.M. (43) iz Podgorice. Kod C.D. pronađen je lovački karabin "Rossler Titan" kao i lovački karabin marke "Remington" sa 19 komada puščane bojeve municije, dok je kod lica M.M pronađen lovački karabin marke „Sako“ i 10 komada puščane bojeve municije u ilegalnom posjedu, saopšteno je iz Uprave policije.

image

Oduzeto oružje

- UP

Sa događajima je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilkaštvu u Pljevljima koji je naložio preduzimanje daljih mjera i radnji, nakon čega su mu spisi predmeta dostavljeni na ocjenu i mišljenje.

Bijelo Polje: Oduzeto oružje i municija

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“, u svojoj zoni odgovornosti, u kontinuitetu preduzimaju progresivne i reaktivne mjere i radnje koje imaju za cilj stvaranje i održavanje povoljnog i stabilanog ambijenta za život građana.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. maj 2024 06:31