Pronađen pištolj / - FOTO: UP
08/04/2024 u 20:26 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

U Tivtu uhapšeni članovi i saradnik kavačkog klana, nađen pištolj sa metkom u cijevi

Tivatska policija uhapsila je tri osobe, bliske jednoj kriminalnoj grupi, zbog sumnje da su posjedvali pištolj bez dozvole.

Prema informacijama portala Dan uhapšeni su Vladimir Božović (33) iz Kotora i Dejan Bijelić (28) iz Mojkovca, i lice blisko organizovanim kriminalnim grupama Aleksandar Mijajlović (27) iz Tivta. Kod njih je pronađeno oružje i municija.

Božović i Bjelić se u policijskoj evidenciji vode kao pripadnici kavačkog klana.

Iz policije je saopšteno da je pretresom vozila kojim je upravljao V.B., a koji je registrovan na A.M. pronađeno je vatreno oružje – pištolj marke „Beretta“ izbrušenog fabričkog broja sa metkom u cijevi i 13 komada municije u okviru. Oružje i municija su oduzeti, kao i predmetno vozilo.
- Nakon preduzimanja aktivnosti od strane pripadnika Odjeljenja bezbjednosti Tivat, a po nalogu tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru koji je upoznat sa događajem, V.B., D.B. i A.M. lišeni su slobode zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija. Oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni postupajućem tužiocu na dalju nadležnost u zakonskom roku - navode u saopštenju policije.

Budva: U lokalu nađen pištolj i kokain, maloljetnicima služen alkohol

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 23:44