Јован Вукотић / - Јован Вукотић
13/09/2022 u 10:50 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

UBISTVO VUKOTIĆA: Policija pregledala kamere, tijelo upućeno na obdukciju

Po svemu sudeći, Vukotićeva lokacija je ranije otkrivena i samo se čekao trenutak za realizaciju

Ubistvo Jovana Vukotića za kojeg se vjeruje da je bio na čelu kriminalnog “škaljarskog” klana, u Istanbulu zaprepastio je region, piše hrvatski “Večernji list”, ističući da se u ovom trenutku može samo pretpostaviti ko je naručio ubistvo čelnika “škaljarskog klana”.

Navodi se da je turska policija koja istražuje ubistvo pregledala sigurnosne kamere kako bi identifikovali napadače, ali i da otkriju u kojem su smjeru pobjegli.

 Vukotić je u trenutku napada bio u ličnom vozilu sa svojom nevjenčanom suprugom Mašom M. i kćerkom. Njegovo tijelo je prevezeno na Institut za sudsku medicinu kako bi se obavila obdukcija.

Turski mediji pišu da su napadači bili na motoru, a neki od njih navode i što je Vukotićeva partnerica ispričala policiji.Kako navode, ona je kazala da su iz svoje kuće koja se nalazi u četvrti Ataköy krenuli automobilom na Tržnicu.

-Kada smo stigli blizu centra, našem vozilu je prišao motocikl, na kojem su bile dvije osobe. Zapucala je osoba koja je sjedila iza”, prenose se navodne riječi Vukotićeve nevjenčane supruge- prenosi zagrebački list.

Po svemu sudeći, Vukotićeva lokacija je ranije otkrivena i samo se čekao trenutak za realizaciju.

-Sigurnosne službe navode da je to ubistvo, kao i druga ubistva pripadnika ‘škaljarskog klana’ među kojima je i ono koje se dogodilo nedavno na Pagu, finansirao šef suparničkog ‘kavačkog klana’ Radoje Zvicer koji je u bjekstvu- piše zagrebački list.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 22:14