Policija   / - POLICIJA FOTO: UPCG TVITER
01/10/2022 u 20:48 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Uhapšen maloljetnik osumnjičen za prinudu

L.G. (17) sa Kosova kod sebe je imao igračku pištolj, kao i mobilni telefon koji je otuđio iz vozila oštećenog T.P.

Policiji je na Žabljaku sinoć oko 23.30 časova prijavio oštećeni T.P. da ga je nepoznato lice iste večeri uz prijetnju vatrenim oružjem primoralo da ga iz mjesta Ravna Rijeka u opštini Bijelo Polje preveze do Žabljaka.

- Naime, T.P. se, kako je naveo, kretao magistralnim putem iz pravca Berana u pravcu sela Babajići u opštini Bijelo Polje, te ga je u mjestu Ravna Rijeka zaustavilo jedno njemu nepoznato lice koje ga je na stranom jeziku pitalo da ga preveze do Žabljaka. Međutim, kada mu je oštećeni saopštio da ne ide u tom pravcu, nepoznato lice je ušlo u vozilo i uz prijetnju pištoljem ga primoralo da vozilo usmjeri u pravcu Žabljaka. Na putu ka Žablaku ovom licu je pozlilo, zbog čega je oštećenom naredio da zaustavi vozilo, a koju priliku je T.P. iskoristio da se udalji i pozove policiju, saopšteno je iz Uprave policije.

Sa događajem je upoznat dežurni tužilac po čijem su nalogu policijski službenici preduzeli aktivnosti iz svoje nadležnosti, te identifikovali, locirali i lišili slobode osumnjičenog L.G. (17) sa Kosova.

- Ovo lice je tom prilikom kod sebe imalo igračku pištolj, kao i mobilni telefon koji je otuđio iz vozila oštećenog T.P. Protiv L.G. je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo prinuda, saopšteno je iz UP. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 20:49