/ - FOTO: UPRAVA POLICIJE TWITTER
06/01/2024 u 20:03 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Uhapšen Ulcinjanin: Prijetio oružjem pa ukrao novac

On je 1. januara oko 11.40 časova je u Ulcinju u jednom klubu za igre na sreću jedno lice od zaposlene, uz prijetnju vatrenim oružjem, otuđilo 2.250 eura, navode iz Uprave policije

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj su, postupajući po operativnim informacijama, zaustavili i legitimisali lice S.Lj. (40) iz Ulcinja. Kontrolom ovog lica pronađeni su predmeti za koje se sumnja da su korišteni prilikom izvršenja krivičnog djela.

- Naime, 1. januara oko 11.40 časova je u Ulcinju u jednom klubu za igre na sreću jedno lice od zaposlene, uz prijetnju vatrenim oružjem, otuđilo 2.250 eura Policija je preduzela intenzivne aktivnosti iz svoje nadležnosti i došla do sumnje da je riječ o licu S.Lj. Takođe, izvršen je i pretres stana i drugih prostorija koje koristi ovo lice i pronađeno je 75 komada pištoljske municije kalibra 7,65 mm, kao i 15 komada municije za lovačku pušku kalibra 12 mm- rečeno je iz policije.

Nakon konsultacija sa tužiocem u Osnovnom državnom tužilaštvu u Ulcinju protiv S.Lj. su podnijete krivične prijave za krivično djelo razbojništvo i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

On je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo razbojništvo.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. maj 2024 12:52