Ilustracija / - FOTO: Ž. BOJANIć
04/07/2024 u 15:24 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Uhapšeni osumnjičeni za aktiviranje eksplozivne naprave ispred ugostiteljskog objekta u Cijevnoj

Podgorička policija uhapsila je osumnjičenog za izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljeno držanje i nošenje oružja – A.S. (24), kao i osumnjičenog za krivično djelo izazivanje opšte opasnosti putem podstrekavanja u vezi sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija – M.P. (28).

- Naime, sumnja se da je M.P. izvršio krivična djela koja mu se stavljaju na teret na način što je zbog prethodnog verbalnog i fizičkog obračuna sa licem koje je vlasnik jednog ugostiteljskog objekta u mjestu Donja Cijevna, ispred istog odlučio aktivirati eksplozivnu napravu kako bi mu pričinio materijalnu štetu, saopšteno je iz Uprave policije.

Kako dodaju, na izvršenje predmetnog krivičnog djela za njegov račun podstrekao je lice A.S., na način što mu je dao precizna uputstva kako da neprimijećeno dođe do lica mjesta, a zatim na koji način da aktivira eksplozivnu napravu u cilju pričinjavanja materijalne štete.

- Takođe se sumnja dakle, da je 24. juna oko 04.45 časova, A.S. aktivirao eksplozivnu napravu na pomenutom mjestu, na koji je način izvršio krivična djela koja mu se stavljaju na teret, a nakon čega je od M.P., po završenom poslu dobio određenu novčanu nadoknadu, navode iz UP.

Zeta: Bačena bomba na lokal "Perla", nema povrijeđenih

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
04. jul 2024 15:25