policija / - TWITTER
17/08/2023 u 17:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Uhapšeni Barani: Osumnjičeni za ubistvo u pokušaju

Naime, 15. avgusta oko 18.30 časova u blizini jednog ugostiteljskog objekta na Adi Bojani došlo je do upotrebe noža od strane tada nepoznatih lica

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj su u saradnji sa Višim državnim tužilaštvom u Podgorici rasvijetlili krivično djelo ubistvo u pokušaju i lišili slobode osumnjičene, saopšteno je iz Uprave policije.

- Naime, 15. avgusta oko 18.30 časova u blizini jednog ugostiteljskog objekta na Adi Bojani došlo je do upotrebe noža od strane tada nepoznatih lica prema oštećenom koji je tom prilikom zadobio povrede. Intenzivnim aktivnostima koje su sprovedene u cilju utvrđivanja svih okolnosti i činjenica, identifikacije počinilaca, te u konačnom rasvjetljavanja krivičnog djela ubistvo u pokušaju, policijski službenici došli su do sumnje da su izvršioci H.L. (18) i maloljetno lice staro 17 godina, oba iz Bara, dok se trećem osumnjičenom – A.Č (22) iz Republike Srbije, na teret stavlja krivično djelo učestvovanje u tuči - ističu iz UP.

Oni su istakli da se sumnja da su sedamnaestogodišnji maloljetnik i H.L. 15. avgusta u naznačenom periodu na parking prostoru jedne plaže na Adi Bojani prišli parkiranom vozilu u kojem se nalazio oštećeni, kome su nakon kraćeg verbalnog sukoba upotrebom noža nanijeli povrede u predjelu grudnog koša, abdomena i ekstremiteta.

- Nakon toga, A.Č. je fizički napao oštećenog koji je odmah potom vozilo stavio u pogon i uputio se ka Ulcinju, na ukazivanje ljekarske pomoći. Izvršioci su se nakon počinjenih krivičnih djela koja im se stavljaju na teret dali u bjekstvo. Uhapšeni su i uz krivične prijave biće privedeni postupajućem tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost - kazali su iz Uprave policije. 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
12. maj 2024 17:37