Saobraćajna nesreća na putu Bar-Ulcinj, ilustracija / - FOTO: DRAGAN STOJANOVIĆ
19/02/2024 u 11:02 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

UP: Crni vikend na crnogorskim drumovima, troje poginulo, 54 uhapšeno

Podnijejeto 214 prekršajnih prijava, izdato 1.239 prekršajna naloga, policija oduzela 18 pari registarskih oznaka

Tokom prethodnog vikenda na crnogorskim putevima evidentirano je 36 saobraćajnih nezgoda, u kojima su tri lica smrtno stradala u jednoj saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na magistralnom putu Bar - Ulcinj u blizini mjesta Utjeha.

Takođe, tokom vikenda jedno lice je naknadno preminulo u Kliničkom centru Crne Gore od posljedica saobraćajne nezgode koja se dogodila u Pljevljima prethodne nedjelje, saopštili su iz Uprave policije. 

Osim toga, u saobraćajnim nezgodama koje su se dogodile u danima vikenda sedam lica je zadobilo teške, a 12 lica lake tjelesne povrede.

- U istom periodu, pripadnici saobraćajne policije su u okviru represivnih aktivnosti podnijeli 214 prekršajnih prijava, izdali 1.239 prekršajna naloga, oduzeli 18 pari registarskih oznaka i isto toliko vozila isključili iz saobraćaja, dok su lišili slobode 54 vozača zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci, od čega 16 vozača u Podgorici i po četiri u Danilovgradu, Cetinju, Kotoru i Budvi - navede iz UP.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 15:09