Zatvor, ilustracija / - MIćKO VUJISIć
29/11/2023 u 17:15 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

UP dopunila krivičnu prijavu protiv Podgoričanina koji je prijetio da će oteti avion

P.M. se nalazi u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Centar“ – Odjeljenja bezbjednosti Podgorica su podnijeli izvještaj kao dopunu krivične prijave protiv P.M. (46) zbog krivičnog djela izazivanje panike i nereda.

- Podgorička policija je danas državnom tužiocu podnijela izvještaj o dopuni krivične prijave protiv P.M. On se sumnjiči da je 13. maja telefonskim putem kontaktirao: „Aerodrome Crne Gore”, „Zeljezničku stanicu Crne Gore”, „Klinički Centar Crne Gore“, i „Hotel Hilton“, kojom prilikom je saoštavao da će oteti avion i da su na određenim lokacijama u Crnoj Gori postavljene eksplozivne naprave koje će biti aktivirane. - saopštavaju iz UP.

Takođe, on je 26. juna u više navrata putem mejla slao tekstualne i glasovne poruke na adrese „Kliničkog Centra Crne Gore“ i hotela „Hilton“, u kojima je navodio da su na određenim lokacijama u Crnoj Gori postavljene eksplozivne naprave koje će biti aktivirane.

Podsjećamo da je ovo lice lišen slobode 7. novembra na graničnom prelazu Aerodrom Podgorica, a po potrazi raspisanoj od strane Odjeljenja bezbjednosti Bar. Barska policija je protiv njega podnijela krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio sedam krivičnih djela izazivanje panike i nereda i jedno krivično djelo izazivanje opšte opasnosti.

P.M. se nalazi u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
03. jul 2024 00:13