/ - UPRAVA POLICIJE
14/02/2024 u 07:56 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

UP: Podnijeta krivična prijava zbog falsifikovanja diplome

Službenici Sektora za borbu protiv kriminala nastavljaju sa aktivnostima na provjeri svjedočanstava i diploma o stečenom srednjem, a naročito višem i visokom stepenu obrazovanja, navode iz policije

Krivična prijava podnijeta je u Osnovnom državnom tužilaštvu (ODT) u Podgorici protiv Ž.P. zbog sumnje da je falsifikovao diplomu o završenoj srednjoj stručnoj školi, saopštili su iz Uprave policije.

- Ž.P. je, kako se sumnja, djelo koje mu se stavlja na teret izvršio na način što je sačinio, odnosno pribavio falsifikovanu Diplomu o završenoj srednjoj stručnoj školi, obrazovnog programa ekonomski tehničar jedne škole sa područja naše države,  koju je kao takvu upotrijebio 11. decembra 2023. godine, prilikom ličnog podnošenja zahtjeva za upis podataka o stečenom obrazovanju u radnu knjižicu, prilažući je službenicima Sekretarijata za socijalno staranje Glavnog grada Podgorica - dodaje se u saopštenju.

Službenici Sektora za borbu protiv kriminala nastavljaju sa aktivnostima na provjeri svjedočanstava i diploma o stečenom srednjem, a naročito višem i visokom stepenu obrazovanja, zaključuju iz policije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
29. septembar 2024 15:46