Dritan Abazović / - GP URA
05/10/2024 u 21:51 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

URA: UP potvrdila Abazovićeve navode da je PJP povučena pred ubistvo, PTJ niko nije pominjao

Nekome ko zloupotrebljava instituciju Uprave policije, i u ime tog organa partijski, a ne profesionalno istupa u javnost, je trebalo skoro 24 sata da napiše saopštenje u kom nisu uspjeli demantovati navode Dritana Abazovića o polavčenju posebne jedinice (PJP) sa Cetinja prije ubistva 27. septembra, saopšteno je iz GP URA.

- Nevještim spinom i uključivanjem u priču protivterorističke jedinice (PTJ) koju Abazović uopšte nije ni pomenuo, pokušali su neopaženo potvrditi da je posebna jedinica(PJP) tog kobnog dana ipak bila na Cetinju i da je povučena po unaprijed dogovorenom rasporedu, neposredno prije ubistva, saopštili su iz Građanskog pokreta URA.

UP: Unaprijed je bila određena satnica povlačenja jedinica

Kako navode, pitanje je bilo jasno: Da li je posebna jedinica (PJP) koja je bila raspoređena na Cetinju napustila grad nekih sat vremena prije ubistva?

- Pozivajući se na prethodno dogovorenu satnicu i raspored nama je jasno da je napustila, ali građana radi želimo konkretan i direktan odgovor. Na kraju, sve osim direktnog odgovora na konkretno pitanje smatramo suvišnim i nepotrebnim ulaženjem u političke igre koje najviše štete Upravi policije i časnim, poštenim i profesionalnim službenicima koji u njoj rade, a mi smo se uvjerili da su oni ogromna većina, zaključuju iz URA-e.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
05. oktobar 2024 21:51