/ - PHOTO BY MUFID MAJNUN ON UNSPLASH
08/08/2023 u 20:19 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Zbog milionske štete pričinjene utajom poreza uhapšene još tri osobe

Iz Uprave policije podsjećaju da je podgorička policija danas podnijela krivičnu prijavu protiv šest fizičkih i tri pravna lica zbog sumnje da je su izvršili krivično djelo utaja poreza i doprinosa i tim radnjama pričinili štetu budžetu Crne Gore od skoro milion eura

Podgorička policija je u saradnji sa Osnovnim državnim tužilaštvom lišila slobode J.M. (42), D.B. (34) i M.B. (43) za kojima se tragalo zbog krivičnog djela utaja poreza i doprinosa, saopšteno je iz Uprave policije.

Kako nam je potvrđeno, uhapšeni su Jelena Milović, Denis Bašović i Mirsad Bašović, a policija trag za Draganom Markovićem i Omerom Šijerkićem.

- Kako je već danas saopšteno, jutros je lišen slobode R.G. (Ratko Gojković 72) državljanina Crne Gore,  a policija i dalje traga za licima D.M. (41) i O.Š. (54) - dodaje se u  saopštenju.

Iz Uprave policije podsjećaju da je podgorička policija danas podnijela krivičnu prijavu protiv šest fizičkih i tri pravna lica zbog sumnje da je su izvršili krivično djelo utaja poreza i doprinosa i tim radnjama pričinili štetu budžetu Crne Gore od skoro milion eura.

Određeno zadržavanje osumnjičenom za utaju milionskog poreza

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 04:51