/ foto - MIćKO VUJISIć
16/11/2023 u 18:31 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Nikšićaninu 30 dana zatvora zbog prijetnji tastu, bivšoj supruzi i kćerki

Dežurni sudija odjlejenja u Herceg Novom Andrija Vojvodić mu je osim kazne izrekao i zaštitnu mjeru zabrane prilaska žrtvama nasilja i zabranu uznemiravnja i uhođenja

Nikšićanin D.S. (48), sa privremenim boravkom u Herceg Novom, u hitnom postupku je oglašen krivim i osuđen na kaznu zatvora  30 dana zbog izvršenog nasilja u porodici.

- Okrivljeni je tokom noći 14/15 novembra 2023. godine, telefonskim putem pozvao bivšeg tasta, te mu uputio više uvreda i prijetnji na račun njegove kćere, a svoje bivše supruge, da bi nakon toga telefonom pozvao svoju kćerku, kojoj je takođe uputio uvrede i prijetnje koje se odnose na njenu majku. Dežurni sudija odjlejenja u Herceg Novom Andrija Vojvodić mu je osim kazne izrekao i zaštitnu mjeru zabrane prilaska žrtvama nasilja i zabranu uznemiravnja i uhođenja žrtava nasilja u trajanju od jedne godine, koje se počinju primjenjivati po izdržanoj kazni zatvora- navodi se u saopštenju Suda za prekršaje.

Sudija je odlučio da se okrivljeni odmah po izricanju odluke uputi na izdržavanje kazne u UIKS Spuž, zbog postojanja osnova sumnje da bi boravkom na slobodi mogao ponoviti prekršaje.

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
11. maj 2024 02:34