/ - IZUZIMANJE TRAGOVA/ -DAN
29/06/2022 u 11:05 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Žena ubijenog Šahovića poručila Bečiću: Dodajete nam so na ranu izjavom, ubijeni je imao sina

Poražavajuće je da jedan bivši sada već presjednik Skupštine Crne Gore, ne zna da mu je građanin ubijen. A neka što ne znate, nego nam i poslije pet mjeseci dodajete, so na živu ranu izjavom.

Supruga ubijenog Jasminka Šahovića, Dragana Šahović, reagovala je povodom jučerašnje izjave Alekse Bečića. Šahović je navela da je razlog njenog reagovanja navela izjavu Bečića "da za vrijeme njegovog mandata nije izvršeno ni jedno ubistvo u Crnoj Gori".

OBRAĆANJE PRENOSIMO INTEGRALNO:

Истрага поводом убиства Шаховића: Вјештачења нијесу указала на убицу

Poštovani  gospodine Bečiću,želim vaše ovim putem upoznati,da se u Crnoj Gori, 17.01.2022, desilo ubistvo.Jedan otac,sin,brat,I suprug je ubijen. Da li sam ja možda u zabludi jer čitajući vašu izjavu, pomislih da možda i nije?Ili mozda za vas on nije bio građanin Crne Gore?

Poražavajuće je da jedan bivši sada već presjednik Skupštine Crne Gore, ne zna da mu je građanin ubijen. A neka što ne znate, nego nam i poslije pet mjeseci dodajete, so na živu ranu izjavom.

I kao političar i kao čovjek,trebali ste da imate malo više saosjećanja, I malo više informacija kada ste davali izjavu.

Da nam nije ovo Demokracka poruka selite se i vi??

Ako jeste da znam!!

Nemam što drugo pomisliti sem to.

Ne očekujem vaše izvinjenje jer mi u ovom trenutku nista značilo nebi.

Eto možda samo da vas uputim,da je ubijeni imao sina,koji nikad više oca vidjeti neće,bar ste kao roditelj trebali imati saosjećanja.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 02:27