Фото: Друштвене мреже / -Фото: Друштвене мреже
27/04/2021 u 11:43 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

У саобраћајној незгоди повријеђен мотоциклиста

Возило марке „пежо“ подгоричких регистарских ознака изгорело је јуче на магистралном путу Цетиње–Подгорица
у Московској улици у Подгорици синоћ је, око 20.20, повријеђен мотоциклиста. Саобраћај је био блокиран због вршења увиђаја.
Возачима се савјетује опрезна вожња и поштовање саобраћајних прописа и ограничења.
– У протекла 24 сата (26. априла) на путевима у земљи догодило се 11 саобраћајних незгода, у којима су четири особе задобиле лакше повреде – саопштено је јуче из Ауто-мото савеза Црне Горе.
Возило марке „пежо“ подгоричких регистарских ознака изгорело је јуче у јутрањим часовима на магистралном путу Цетиње–Подгорица, код скретања за Улиће. Нико није повријеђен.
– У 9.40 смо примили позив и одмах изашли на терен. У возилу је било троје путника, који су неповријеђени. Возило се само запалило и потпуно је уништено – казао је за радио Цетиње командир Службе заштите и спашавања Милош Ћећановић.
Поводом акције „Стоп нерегистрованим возилима“, која се спроводи у циљу унапређења стања у области безбједности друмског саобраћаја, Управа полиције је 21. априла из саобраћаја искључила 131 возача, саопштено је недавно из полиције.
– Службеници саобраћајне полиције су 21. априла у свим градовима у Црној Гори реализовали оперативну акцију „Стоп нерегистрованим возилима. Због управљања возилом којем је истекла важност регистрације само током једног дана, у складу са Законом о безбједности саобраћаја на путевима, регистрован је, санкционисан и искључен из саобраћаја чак 131 возач и возило, што чини више од 10 одсто броја контролисних – навели су из Управе полиције.
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 13:54