Borovinić Bojović / -FOTO: FEJSBUK
06/10/2022 u 18:55 h
Danijela LjucovićDanijela Ljucović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Borovinić Bojović: Izgradićemo Trg Nikole Kovačevića u Bloku 5

Ovo je moj omiljeni dio grada jer stanujem u Bloku 5, poručila je ona

Nosilac liste "Za budućnost Podgorice" Jelena Borovinić Bojović poručila je večeras na skupu u podgoričkom naselju Blok 5 da će posebnu pažnju posvetiti da ovo naselje ponovo ima evropski riješen moderan saobraćaj sa parking mjestima koja ne opterećuju i ne zamaraju prilikom odlaska na posao, djece u školu, vrtiće i prilikom vraćanja u svoje domove.

- Podgorica 23. oktobra ponovo uzima ključeve grada, jer će građani biti ti koji odlučuju. Što se tiče dijela programa koji smo planirali za Blok 5 postoji dosta problema koje ćemo još od prvog dana početi zajednički da rješavamo- navela je ona. 

image
-FOTO: D. LJUCOVIć

Poručila je da Blok 5 ponovo mora da ima besplatan parking jer to zaslužuju sugrađani i sugrađanke koji žive u ovom dijelu grada.

image
-FOTO: MIćKO VUJISIć

- O tome koliko su za našu djecu i budućnost važne zelene površine svjedočiće buduća gradska uprava. Ne može da se dogodi da projekat nove zgrade zauzme zelenu površinu. Očekujemo da na ovom mjestu gdje se sada nalazimo veoma brzo za vrijeme našeg mandata bude trg Nikole Kovačevića, na kojem bi naša djeca mogla da se okupljaju i penzioneri da igraju šah. Ovo je moj omiljeni dio grad jer stanujem u Bloku 5- zaključila je Borovinić Bojović. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 23:56