Dejan Dapčević / -MILOS VUJOVIC
24/09/2024 u 11:28 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

CGA: Svi da razmišljamo o boljem sjutra

Svi treba da razmišljamo o boljem sjutra i da uradimo sve da naša djeca i unučad žive časno i dostojanstveno i da žive životom naših predaka, smatra Dejan Dapčević, kandidat na listi Crnogorske građanske akcije.

– Opredijelio sam se za da podržim i da budem član ove stranke, zato što u njima vidim izlazak iz svog ovog sivila dugo godina. Želio bih da pozovem sve glasače koji nisu izlazili na glasanje. Sve glasače koji su razočarani u dosadašnji način života, da u nama vide izlaz, da vide svjetlost, jer smo mi ljudi koji ćemo dati sve od sebe da Crnu Goru vratimo na stare vrijednosti – saopštio je Dapčević, poručujući da se ljudi koji su se okupili u CGA nikada nijesu bavili politikom. 

Kandidat na listi CGA Dragan Pejović ističe da glasači na predstojećim izborima treba da izaberu nešto novo, poštenije i bolje.

image

Dragan Pejović

-MILOS VUJOVIC

– Obzirom na neko moje iskustvo, koje sam do sad proživio, što se tiče cijelog tog političkog života u Crnoj Gori, građani bi trebali da sami vide i da prepoznaju ono što se do sad događalo. Kakvi su uspjesi do sad u politici bili? Kakva je Crna Gora? – rekao je Pejović.  

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
24. septembar 2024 11:29