Miloš Đuričković / - EVROPSKI SAVEZ
28/08/2024 u 15:52 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Ðuričković: Izjava Vukčevića smišljena u izbornom štabu PES-a

Očekivana izjava Vučkovića, direktora gradskog preduzeća Sportski objekti, vjerovatno je smišljena u izbornom štabu PES-a. U izjavi Vučkovića mnogo je neistina kojima se pokušava pobjeći od odgovornosti, kazao je predstavnik Evropskog saveza i međunarodni sekretar SD-a Miloš Đuričković.

Kako je kazao, istina je da u izvještaju eksperata UEFA-e za terene, u sve četiri tačke, ne pominje se kao razlog starost terena, nego ljudski faktor!

- Izjava Vučkovića tj. izbornog štaba PES-a, kako se u stadion i terene nije ulagalo ništa za proteklih deset godina, pravi je šamar za UEFA i FSCG koji su uložili milione eura u gradski stadion, zajedno sa gradskom upravom.

Dakle, nije problem nedostatak investicija već nemar, nestručnost i nesposobnost održavanja stadiona u periodu od godinu i po dana koliko ovi ljudi rukovode gradom - kazao je Đuričković.

Ponjima su, kako je istakao, svi krivi sem oni!

Vučković: Upozoravali smo, terenu je istekao rok i nema mu pomoći

- Krivi su prethodnici, CIA, Vatikan, UEFA, FSCG…samo su oni ispravni. Kako da ne. 29. septembra idete u prošlost,a naši timovi će igrati međunarodne mečeve na stadionu pod Goricom! 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. septembar 2024 08:56