Vuk Kadić / - POKRET NAPRIJED
24/09/2024 u 07:54 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Kadić: Previše obećanja na Starom aerodromu i Koniku a nijedno nije ispunjeno

Dr Vuk Kadić i kandidati za odbornike liste Pokret Naprijed – Za Podgoricu i porodicu razgovarali su sa građanima Starog Aerodroma i Konika. Na početku su podsjetili na sva neispunjena obećanja koja su data ne samo od odlazeće vlasti, već i od svih prethodnih, saopšteno je iz ovog Pokreta.

- Dugačak je spisak obećanja političara i trebalo bi nam previše vremena da sva ta obećanja nabrojimo. Od Bulevara Veljka Vlahovića, preko škole, neriješenih parking mjesta, bahate i brze vožnje, saobraćajnih gužvi koje su stalne. Da ni ne spominjemo velike projekte kao što je podvožnjak ili nadvožnjak. Previše obećanja, a nijedno nije ispunjeno, rekao je Kadić.

Kako je dodao, zbog toga su u Programu Pokreta Naprijed sve ove probleme složili po prioritetima i odredili jasne rokove – šta može da se uradi u prvih mjesec dana, u prvih 100 dana, prvih šest mjeseci, prvoj godini, a šta može biti urađeno do kraja mandata.

Kadić: Podgorica je dom svih nas

- Sigurno je da u prvih mjesec dana može da se riješi problem sigurnosti ispred škola postavljanjem ležećih policajaca i stavljanja u funkciju kamera koje su već instalirane. Naš program za rješenje javnog prevoza, koji će biti funkcionalan za 100 dana od dolaska na vlast, ne zasniva se samo na kupovini novih autobusa, već i na prilagođavanju voznog reda kako bi se polasci uskladili sa početkom i završetkom časova u školama. Zahvaljujući tome, roditelji ne bi morali da dolaze ispred škola po djecu i time pravili još veće gužve. Kada se radi o velikim projektima, kao što je bulevar ili podvožnjak, moramo prvo biti dio skupštinske većine kako bi mogli jasno da sagledamo gdje je problem i da li je sa ovim projektima uopšte nešto urađeno, poručuju iz Pokreta Naprijed.

Kadić je na kraju zahvalio sugrađanima sa Starog Aerodroma i Konika na velikom interesovanju za program Pokreta Naprijed i pozvao ih da izađu na izbore 29. septembra i zaokruže listu broj dva – “Dr Vuk Kadić – Pokret Naprijed – Za Podgoricu i porodicu”.

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
24. septembar 2024 07:55