PES i Demokrate / -
17/09/2024 u 18:58 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Koalicija “Još jače”: Zašto je Rakčević srušio vlast sa DPS-om, kada je gradska uprava vrijednim radom pripremala projekte?

Kao što je zbunjujuća odluka da sa DPS-om sruši većinu u kojoj učestvuje, još više je začuđujuća reakcija funkcionera URA-e Luke Rakčevića na najavljenu realizaciju projekta izgradnje Bulevara Vojislavljevića, ocijenili su iz koalicije “Evropa sad - Demokrate - Još jače - prof. dr Saša Mujović”.

- Zašto je Rakčević srušio vlast sa DPS-om, kada je gradska uprava vrijednim radom pripremala projekte, kao što kaže? Da li je je po potrebi Rakčevića gradska uprava dobro radila, a po potrebi loše? Da li Rakčević smatra da je dovoljno da se projekat poželi, a da će se isti sam od sebe finansirati i realizovati?, upitali su iz ove koalicije.

Njihovo pitanje je i da li je Rakčević taj koji prisvaja rezultate govori i činjenica da je gradonačelnica prof.dr Olivera Injac sa kolegama iz većine u Skupštini Glavnog grada i Vlade Crne Gore uradila ključne korake koji su ovaj projekat oživjeli i doveli do nove faze realizacije, kroz izradu složene projektne dokumentacije i obezbjeđivanje sredstava koje su potrebna.

Rakčević: Spajić Bulevar Vojislavljevića na kojem smo mi radili predstavlja kao svoj

- Na koji je to način Rakčević dao bilo kakav doprinos ovom projektu? Ako već cijeni rad kolega iz uprave grada, zašto je sve što rade podredio sopstvenim političkim interesima i želji da još jednom bude kandidat za gradonačelnika i ništa više?, navode iz koalicije “Evropa sad - Demokrate - Još jače - prof. dr Saša Mujović”.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. septembar 2024 18:59