stranka evropskog progresa / - STRANKA EVROPSKOG PROGRESA
26/09/2024 u 10:53 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Marković i Mugoša: Zajedno oslobodimo Podgoricu i vratimo dostojanstvo Crnoj Gori

Predsjednik Stranke evropskog progresa Duško Marković i nosilac Izborne liste „Vrijeme je za red – Stranka evropskog progresa – Duško Marković“, Ilija Mugoša, pozvali su građane da izađu na izbore i time daju doprinos smjeni neodgovorne i bahate gradske vlasti.

- Poštovani sugrađani, u ovoj kampanji smo pokazali da politika i kampanja mogu biti građanske, pristojne, fer i inkluzivne za svakog člana našeg društva: studente, radnike, penzionere, za sugrađane s posebnim potrebama - kazao je Duško Marković.

Pozvao je građane da izlaskom na izbore učestvuju u vraćanju dostojanstva državi i pretvaranju Podgorice u evropski grad“.

-Mi u ovoj kampanji nijesmo obećali ništa besplatno, jednostavno zbog toga što takvo nešto ne postoji. Takva obećanja idu na račun naše djece i budućih generacija. Krađa budućnosti mladih ljudi nije fer politika i mi ne želimo da učestvujemo u njoj. Umjesto toga mi vam nudimo savez da povratimo dostojanstvo i ugled državi Crnoj Gori i da Podgoricu pretvorimo u evropski grad - kazao je Duško Marković.

Ilija Mugoša je poruku sugrađani ma uputio iz prostora Spomenika Partizanu borcu:

-Drage Podgoričanke i Podgoričani, simbolikom s ovoga mjesta šaljemo poruku: oslobodićemo Podgoricu. Ovim putem pozivam vas da u nedjelju izađete na izbore i zaokružite broj 1, listu Vrijeme za red – Stranka evropskog progresa – Duško Marković- kazao je Ilija Mugoša.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
26. septembar 2024 10:54