đuro marković / - DEMOKRATSKA ALTERNATIVA
23/09/2024 u 22:15 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Marković: Postavićemo novu vodovodnu instalaciju na području Trojice

Đuro Marković iz "Demokratske alternative Crne Gore (DA) - lokalni izbori Kotor 2024" kazao je da će sprovesti kontinuiranu analizu gubitaka na vodovodnoj mreži koristeći napredne tehnologije kao što su detektori curenja i GIS sistemi.

- Kreirati detaljan katastar svih vodenih instalacija kako bi se identifikovali kritični djelovi mreže. Smanjenje broja nelegalnih potrošača: Identifikovati i legalizovati nelegalne priključke kako bi se smanjili gubici i zavisnost od regionalnog vodovoda. Instaliraćemo novi cjevovod koji će omogućiti stabilnije i kvalitetnije vodosnabdijevanje za stanovnike Risna i Kostanjice-naveo je on.

 Staviće, kako kaže, u funkciju rezervoar Stara fortica kako bi se obezbijedilo stabilno snabdijevanje vodom za područje Grblja.

- Postavićemo novu vodovodnu instalaciju na području Trojice kako bi se poboljšalo snabdijevanje vodom za Pržice i Dubu. Osigurati da nova instalacija omogući kontinuirano snabdijevanje bez restrikcija, čak i tokom sušnih perioda. Početak radova i privođenje kraju izgradnje kanalizacione mreže kroz Prčanj, Stoliv, Verige i Perast. Osiguraćemo da nova kanalizaciona mreža zadovoljava sve ekološke standarde i da doprinosi očuvanju životne sredine. Pripremiti detaljan projekat za izgradnju kanalizacione mreže u Škaljarima. Započeti radove na izgradnji kanalizacije kako bi se poboljšali sanitarni uslovi i zaštita životne sredine- navodi u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
23. septembar 2024 22:16