Milatović i Đeljošaj / - FOTO: EVROPA SAD
13/03/2023 u 16:23 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Milatović i Đeljošaj razgovarali sa Tuzanima: Nastavak borbe za konačno oslobođenje od DPS-a

On je istakao da su građani u Tuzima pokazali dovoljan nivo hrabrosti da kažete ne dosadašnjem režimu i okrenete se ka budućnosti koju ćemo sagraditi zajedno

Građani Tuzi će 19. marta nastaviti borbu za konačno oslobođenje od DPS-a, kao što su to učinili nedavno na lokalnim izborima, poručio je kandidat za predsjednika Jakov Milatović.

On je posjetio Tuzi gdje je zajedno sa predsjednikom opštine Nikom Đeljošajem razgovarao sa brojnim građanima koji su mu ovom prilikom uputili podršku.

- Veoma me raduje iskrena dobrodošlica i energija koju osjećam među vama u Malesiji, to je energija koja je pobijedila na lokalnim izborima i koja će poraziti retrogradnu tridesetogodišnju politiku podjela i siromaštva i trasirati put uspješnoj evropskoj Crnoj Gori, Crnoj Gori u kojoj smo svi jednaki, vođeni istim ciljevima, ekonomskim boljitkom i evropskim putem,  kazao je Milatović.

On je istakao da su građani u Tuzima pokazali dovoljan nivo hrabrosti da kažete ne dosadašnjem režimu i okrenete se ka budućnosti koju ćemo sagraditi zajedno. 

- Svaki susret sa stanovnicima Malesije i sa predsjednikom opštine Nikom Đeljošajem, je srdačan i prijateljski i garantuje odličnu saradnju na putu kojem težimo. Zato ćemo 19.marta svi zajedno uspjeti, istakao je Milatović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
12. maj 2024 21:00